IN JE KRACHT ALS VROUW!

 

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Een dag waar ik sinds een aantal jaren bewust aandacht aan schenk. Want hoe mooi is het om vrouw te zijn in de wereld van vandaag!

Een wereld waarin het vrouwelijke steeds meer gewaardeerd wordt.

Een wereld waarin je voelt dat vrouwen steeds meer voor zichzelf gaan staan.

Een wereld waarin vrouwen steeds meer hun stem laten horen. 

Dit jaar (2018) ga ik op 8 maart overdag naar een evenement van Simone Levie. In Amersfoort, hoe fijn voor mij :-)

Haar doel is om vrouwen in hun kracht te zetten. Het thema voor die dag is Geld. Vrouwen mogen in hun waarde gaan staan, zichzelf laten horen/zien/neerzetten in de wereld. En ja, daar hoort ook geld bij! Zoveel vrouwelijke waarden en kwaliteiten werden/worden ondergewaardeerd en ook onderbetaald. Hoe mooi zou het zijn als vrouwen massaal in hun kracht en waarde gaan staan?! (Meer) Geld vragen voor de bijdrage die zij leveren aan de wereld? Word je bewust van wie jij bent en wat jij te geven hebt!

En ik kreeg de inspiratie om op de avond van 8 maart zelf een workshop te organiseren! Om de inspiratie die ik overdag heb opgedaan, door te geven aan vrouwen in mijn eigen omgeving! Het wordt geen kopie van wat ik overdag bij Simone ga leren, maar ik zal de inspiratie gebruiken om jou als vrouw in jouw kracht te zetten, op mijn eigen manier!

We gaan diep mediteren om contact te maken met onze eigenheid en kracht.

We gaan visualisaties doen om blokkades te doorbreken.

We gaan focussen op onze kracht!

We gaan ervaringen en verlangens delen met elkaar.

We gaan een bekrachtigend ritueel met elkaar doen.

We gaan onze creatieve energie laten stromen!

We gaan vieren dat we vrouw zijn!

En last but not least gaan we ook thee drinken en chocola eten :-)

Locatie is in Amersfoort, exacte locatie-details maak ik later bekend. Van 19.30 tot 22.00 uur. 

Early bird-prijs (t/m 25 februari): € 15,-

Normale prijs: € 25,-

Een krachtig en liefdevol 2017

 

Wil jij van 2017 een krachtig en liefdevol jaar maken? 

Deze avond is bedoeld voor mensen die willen leven vanuit liefde en innerlijke kracht. Die voelen dat het nu de tijd is om hun dromen en hartsverlangens waar te maken. Die niet meer willen wachten welke mogelijke kansen er voor hen langs zullen komen, maar die zelf hun mogelijkheden willen creëren. 

We duiken de diepte in. Je maakt contact met je innerlijke kracht en met je zelfliefde. Vanuit hier zul je krachtige intenties zetten voor 2017. 
Ook zullen we kijken waar mogelijke blokkades en weerstanden zitten en deze vanuit liefde transformeren.

We zullen werken met meditatie, visualisatie, gesprek en creatieve werkvormen.

Bijdrage: Als je je plekje reserveert en je maakt de betaling uiterlijk de dag voor de workshop over, betaal je 20 euro, dit is incl. koffie/thee en lekkers.
Ben je een late beslisser? Dat kan. Bel me even op om te informeren of er nog een plekje is en neem 25 euro contant mee.

 

Amersfoort (Hoogland)

woensdagavond 1 februari 19.30-22.00 uur

 

Leven vanuit je Zielskracht

 

Wil jij contact maken met jouw essentie, de kern van jouw ziel? Wil jij weten met welke intentie je naar dit leven gekomen bent? Wil jij leven vanuit jouw kern en in je kracht staan?

 

In deze workshop gaan we via geleide meditatie een reis maken, een reis terug naar de tijd voordat je in de buik van je moeder kwam, om te ervaren wat jouw kern is en te voelen waarom je voor dit leven koos. Een bijzondere en liefdevolle reis die jou direct in contact brengt met je kracht en hierdoor transformerend kan werken. Je krijgt meer zicht op je leven; wat jouw levenspad is en wat jou op dit moment belemmert.

 

De workshop bouwt zich rustig op, samen bereiden we ons voor op deze diepgaande geleide meditatie. Na de meditatie wordt er aandacht besteed aan aarden, zodat jouw zielskracht ook wortels krijgt en geintegreerd kan worden in je leven. We gaan aan de slag met de opgedane inzichten en zetten positieve en krachtige levensintenties neer.

 

Het wordt een krachtige en bijzondere avond! Wil jij hier ook bij zijn? Meld je dan snel aan, zodat ik een plekje voor je kan reserveren!

 

Je bijdrage voor deze workshop bedraagt 25 euro. 

 

 

Workshop Klankheling

 

Wil jij kennismaken met de helende werking van je eigen stem? Ervaren wat het maken van klank doet met jouw fysieke en emotionele welzijn? Voelen hoe heerlijk het is om je via je stem te uiten? Expressie te geven aan dat wat van binnen leeft, en gehoord, gezien en gevoeld wil worden?
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met onze eigen stemmen. Het gaat niet om zingen of mooie klanken maken, maar we gaan via de stem werken met jouw lijf en jouw ziel. Uitdrukking geven aan wat leeft in jou. 

We zullen veel oefeningen doen met de stem, afgewisseld met (geleide) meditatie, stilte en beweging.

Al heel lang leeft het verlangen in mij om iets te gaan doen met klankheling. Zingen is altijd mijn passie geweest. Ik heb veel gezongen in allerlei koren, op zangles en tijdens losse projecten. Ik heb altijd gevoeld dat muziek en klank een helende werking hebben. Mijn andere passie is het helend werken met mensen. Al lange tijd leeft het verlangen in mij om deze 2 passies met elkaar te verbinden en iets te gaan doen met klankheling. Ik heb een aantal workshops gevolgd op dit gebied, maar nog niet eerder de stap gewaagd om zelf een workshop te geven. Nu heb ik besloten gehoor te geven aan mijn verlangen en zelf een workshop Klankheling te organiseren. We gaan er samen een fijne middag van maken, waarin we gaan spelen met klank en een ontdekkingsreis gaan maken naar wat klank voor ons lichamelijk en geestelijk welbevinden kan betekenen. Ik nodig je hierbij van harte uit deel te nemen, ongeacht of je ervaring hebt met zingen/klankheling of niet. Je bent welkom zoals je bent! ♥

Bijdrage: 25 euro

 

 

Delen & helen van je bevallingsverhaal

 

Ben jij moeder en heb je behoefte om jouw bevallingsverhaal te delen? 
Een bevalling is een intense ervaring. Vaak loopt het anders dan verwacht/gehoopt/gewild en komen er veel emoties bij kijken. Tijd om de bevalling een plekje te geven is er vaak niet omdat daarna al je aandacht in beslag genomen wordt door het zorgen voor je baby.
Heb jij zin/behoefte om jouw verhaal te delen in een cirkel van vrouwen? Het maakt niet uit of jouw bevalling kort of lang geleden was.
Aansluitend geef ik een helende meditatie.

 

Bijdrage: 10 euro

 

  

 

Dag Oud, Welkom Nieuw

 

Vind je het fijn om bewust stil te staan bij Oud&Nieuw? Even de tijd te nemen stil te staan bij alle ups en downs van het afgelopen jaar en deze af te sluiten. En daarnaast stil te staan bij de wensen en intenties voor het komende jaar en deze te bekrachtigen. Dit in de vorm van een fijn samenzijn/workshop. Ingredienten voor deze avond: meditatie, geleide visualisatie, delen met elkaar, (gezonde) lekkernijen, wellicht ook ruimte voor creatieve expressie. Heb je ook zin om op deze manier Oud&Nieuw te vieren? Je bent van harte welkom!

 

Bijdrage: 10 euro