Mijn naam is Saskia van Vessum, geboren in 1974, getrouwd en moeder van twee lieve prachtige dochters. 

 

Als kind voelde ik al dat ik met mensen wilde werken. Mijn moeder heeft een eigen praktijk als  

natuurgeneeskundige, dus alternatieve geneeswijzen waren van jongs af aan heel vertrouwd voor mij. Toch duurde het een tijdje om mijn eigen weg hierin te ontdekken. In eerste instantie ben ik na de middelbare school opleidingen op sociaal gebied gaan volgen. Ik leerde er veel, maar voelde ook dat ik niet helemaal op m'n plek zat. Middels veel vallen en telkens weer opstaan kwam ik steeds dichter bij mezelf en begon ik duidelijker te voelen wat mijn weg is in dit leven. De opleidingen en cursussen die ik daarna volgde op therapeutisch/spiritueel gebied, voelden voor mij als thuis komen: 

 

- Opleiding tot MEE-therapeut (MEE = Multi Energetisch Essentie)

   bij Centrum Puur

- Opleidingen tot Therapeutisch begeleider en Therapeutisch kinderbegeleider

   bij Opleidingscentrum Mirre

- Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

   bij Mens en Intuïtie  

- Diverse workshops van De Helende Reis/The Journey

- Cursus Indiase Hoofdmassage

 

Daarnaast lees ik veel boeken op spiritueel en therapeutisch gebied, die mij inspireren en vaak ook nieuwe inzichten of werkvormen opleveren.

Mijn visie & missie 

Ik ben ervan overtuigd dat als ieder mens zou voelen wie hij/zij ten diepste is en hiernaar zou leven, dat de wereld dan gevuld zou zijn met liefde, licht, vrede en vreugde. 

 

Als jij zou voelen wie jij ten diepste bent en hiernaar zou leven, dan zou jouw wereld gevuld zijn met liefde, licht, vrede en vreugde!

 

 

Ik wil hieraan bijdragen door jou en je (ongeboren) kind(eren) met heel veel liefde te begeleiden, zodat jullie weer gaan leven vanuit je kern en gaan stralen!