Lieve vrouw, lieve mama, hoe gaat het met jou?

 

 

 

Zit jij lekker in je vel? Mooi!

 

Of heb jij last van fysieke klachten die maar niet overgaan? Worstel jij met onverwerkte emoties of traumatische ervaringen uit het verleden? Of ben jij in alle drukte van het gezin jezelf een beetje verloren en verlang je naar een sterkere verbinding met je eigen kern, zodat jij kunt gaan leven vanuit liefde, rust en vertrouwen, vanuit je hartskracht?

 

Besef je hoe belangrijk het is dat het goed gaat met jou? Voor jezelf, en ook voor je gezin! Als jij niet lekker in je vel zit, heeft dat een grote invloed op je kinderen. En dat zeg ik niet om je een schuldgevoel aan te praten, wel om je bewust te maken van hoe enorm waardevol het is voor jouw kinderen dat het goed gaat met jou, dat je goed voor jezelf zorgt. Jij bent hun voorbeeld!    

 

Zelf ben ik als moeder vaak in de valkuil getrapt om alle aandacht en zorg op de kinderen te richten en mezelf soms een beetje voorbij te lopen. Uiteindelijk werkt dit niet. Net zoals jij je niet helemaal blij kunt voelen als het niet goed gaat met jouw kind, is dat andersom ook zo. Je kinderen willen niets liever dan ouders die lekker in hun vel zitten! 

 

Wil jij in balans komen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied?

 

Ik ben zeer breed opgeleid en werk in sessies met o.a. de volgende methodes:

- healing

- uitmeten van voedselallergieën en tekorten op het gebied van vitaminen & mineralen

- verwijderen van entiteiten en koorden

- innerlijk kindwerk 

- de helende reis

- regressie

- geboortewerk

- opstellingen

- (geleide) meditatie & visualisatie

- emotiepressuur (drukpunten in het lichaam waar onverwerkte emoties zitten opgeslagen)

- in balans brengen van je aura en chakra's

- EFT

- transformatiecoaching (een diepgaande manier om blokkades te verwijderen)

 

Van tevoren kan ik nooit zeggen hoe een sessie eruit gaat zien, dat is afhankelijk van jouw hulpvraag. Ik werk intuïtief en liefdevol, en ben zeer toegewijd aan jouw welzijn! 

 

Resultaten van de sessies: je leeft meer vanuit je hart en minder vanuit je hoofd, je hebt oude emoties een plekje kunnen geven, je voelt meer innerlijke rust en vreugde, je hebt nieuwe inzichten, je hebt meer energie, je voelt je veel meer in balans. Meerdere sessies kunnen zorgen voor diepe transformaties in je leven, omdat je terug komt bij je kern en vanuit daar je leven (opnieuw) gaat vorm geven.

 

Je bent van harte welkom in mijn praktijk! In een gratis intakegesprek zetten we samen op een rijtje waar je nu staat in je leven en wat je graag zou willen. Tijdens het gesprek kun je voelen of je met mij klikt en inderdaad graag sessies wilt komen doen.