Wat is MEE-therapie?

 

MEE-therapie staat voor Multi Energetisch Essentie-therapie. Dat wil dus eigenlijk zeggen dat het een therapievorm is waarin met diverse methodes op energetisch niveau wordt gewerkt, met de bedoeling om jou weer in contact te brengen met je eigen essentie. 

 

Voor wie?

 

MEE-therapie kan worden ingezet bij vele verschillende soorten klachten en problemen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied, zoals o.a.:

- chronische pijn, fysieke klachten

- vaak moe, weinig energie

- depressie

- angsten

- onverwerkte trauma's

- burn-out

- weinig levensvreugde

- en nog veel meer 

Bij twijfel of je bij mij terecht kunt met je klachten, kun je contact met me opnemen. Als deze website je echter aanspreekt en je voelt je tot mijn werkwijze aangetrokken, kun je ervan uitgaan dat je inderdaad bij mij aan het goede adres bent! Vertrouw op je eigen intuitie! 

 

Hoogsensitief

 

MEE-therapie is bij uitstek geschikt voor hoogsensitieve personen. Naast het werken aan klachten kan ik je ook veel tips en adviezen geven over o.a. aarden, jezelf energetisch reinigen en beschermen.

 

Hoe ziet een consult of sessie eruit?

 

Dit is iedere keer weer anders. Op basis van jouw hulpvraag op dat moment laat ik mijn intuitie spreken. Hieruit komen altijd fijne, mooie en bijzondere sessies voort. Bij de één bestaat de sessie uit een healing en meet ik voedselallergieën uit en bij de ander verwijder ik entiteiten (ongewenste energieen) en gaan we terug naar de kindertijd. En zo zijn alle mogelijke varianten mogelijk :-) 

 

Methodes waar ik o.a. mee werk:

- healing

- reading

- uitmeten van voedselallergieën en tekorten op het gebied van vitaminen & mineralen

- verwijderen van entiteiten en koorden

- innerlijk kindwerk 

- de helende reis

- regressie

- geboortewerk

- opstellingen

- (geleide) meditatie & visualisatie

- emotiepressuur (drukpunten in het lichaam waar onverwerkte emoties zitten opgeslagen)

- in balans brengen van je aura en chakra's

- EFT

- transformatiecoaching (een diepgaande manier om blokkades te verwijderen)

- coachingsgesprek

 

Resultaten 

 

- Fysieke klachten zijn verminderd of verdwenen

- Je leeft meer vanuit je hart en minder vanuit je hoofd

- Je hebt oude emoties een plekje kunnen geven

- Je voelt meer innerlijke rust en vreugde

- Je hebt nieuwe inzichten

- Je hebt meer energie

- Je voelt je veel meer in balans

Meerdere sessies kunnen zorgen voor diepe transformaties in je leven, omdat je terug komt bij je kern en vanuit daar je leven (opnieuw) gaat vorm geven.

 

Mijn werkwijze

Ik werk op een zachte en liefdevolle manier. Wat voor mij heel belangrijk is, is dat ik altijd jouw grenzen respecteer. Als ik het gevoel heb dat er iets is gebeurd in je kindertijd waarover je nog steeds heel verdrietig bent, maar jij wil daar niet over praten, respecteer ik dat. Of als ik het gevoel heb dat ik even m'n hand op je buik moet leggen, maar jij wil dat niet, dan respecteer ik dat. Wel zal ik je misschien proberen te verleiden uit je comfortzone te komen, maar dat is vanuit de beste intenties. En het is je goed recht om daarop in te gaan net zoals het je goed recht is daar nee tegen te zeggen. Dat je je veilig, gezien en gerespecteerd voelt, staat bovenop!

 

MEE Therapie is in 2013 ontwikkeld door Samantha Kee van Centrum Puur. Ik ben door haar opgeleid en gecertificeerd als MEE-therapeut en volg jaarlijks bijscholing om aan de kwaliteitsnormen te blijven voldoen en gecertificeerd te blijven.