Wat houdt een holistisch verwenconsult in:

 

- Een gesprek, waarin jij vertelt waar je staat in je leven en wat eventuele problemen of aandachtspunten zijn op fysiek, mentaal, emotioneel of energetisch/spiritueel niveau. Ik luister naar je, spiegel je, vertel je mogelijk wat ik er bij voel. Als het passend en gewenst is, doen we een opstelling (dit werkt zowel inzichtgevend als transformerend). Het is een gesprek waarin ik je uitnodig aanwezig te zijn en te praten vanuit de diepte van je zijn.

 

- Een uitgebreide intuitieve massage: Ik masseer jouw lichaam vanuit liefde en zachtheid en nodig je hiermee uit (nog meer) thuis te komen in jezelf en in je lijf. De aandachtspunten vanuit het gesprek worden in de massage meegenomen. Ik gebruik hierbij heerlijke olien. 

 

- Een healing: Via mijn handen stroomt er helende energie naar jouw lichaam en energiesysteem. Pijnen en blokkades kunnen verzachten of verdwijnen, je energie gaat beter stromen, je chakra's zijn beter in balans, je bent beter geaard, voelt je meer in verbinding met jezelf. Na een healing voelen mensen zich meestal blijer/rustiger/energieker.

 

- Je trekt een (engelen)kaart uit één van mijn mooie kaartensets. Dit werkt vaak ondersteunend, inzichtgevend en bemoedigend.

 

Dit consult duurt 2 a 2,5 uur en is incl. kruidenthee en iets lekkers.